Wat kan Argiope Webdesign voor u doen?


Argiope is speciaal goed in:

Onderhoudssystemen

Onderhoud uw site zelf via een onderhoudsysteem. Vooral handig voor informatie die vaak wijzigt zoals nieuws en een agenda. Wij kunnen u ook een onderhoudsysteem leveren waarbij u zelf alle teksten en menu-items kunt onderhouden.

Wilt u een flitsende site die u zelf kunt onderhouden? Dan is een Flashsite met een eigen onderhoudsysteem misschien iets voor u.
Voor dit systeem heeft u geen enkele kennis nodig van websitecodes. Op een apart onderdeel van uw site kunt u op een zeer makkelijke manier uw teksten wijzigen. U heeft hiervoor zelfs geen handleiding of cursus nodig.

Het is ook mogelijk om zelf foto's te vervangen, of te verwijzen naar een Word- of PDF-document waar bezoekers meer informatie kunnen vinden over uw bedrijf.

Website Plus

Uw site bestaat uit veel meer dan dat wat de bezoeker ziet. Via uw eigen onderhoudsmodule wijzigt u uw site, wisselt u gegevens uit met uw kantoorapplicaties, verzend u nieuwsbrieven, kent u rechten toe aan de mensen die uw site onderhouden.
Op uw eigen intranet zet u stukken klaar voor de deelnemers aan een vergadering, enzovoort.

De mogelijkheden zijn eindeloos.

Vaak kunt u veel tijd besparen door de gegevens op uw site aan te laten sluiten bij uw kantoorapplicaties. Ook kunt u informatie verzamelen over de bezoekers van uw site via enquetes en uitgebreide statistieken.

Weet u niet wat u allemaal zou kunnen met Internet? Wij denken met u mee, wij komen met ervaringen, mogelijkheden en ideeŽn - u beslist.

Digitale Nieuwsbrieven

Digitale nieuwsbrieven zijn razend populair. Uit onderzoek blijkt dat mensen het leuk vinden een nieuwsbrief via email te krijgen. Met een nieuwsbrief kunt u regelmatig contact houden met uw klanten en ze op de hoogte brengen van uw laatste nieuws, aanbiedingen of activiteiten.
Met onze 'mailPublisher' kunt u zelf op een eenvoudige manier nieuwsbrieven maken en versturen. Zelfs aan duizenden mensen tegelijk.

Interactiviteit

Met interactiviteit geeft u de bezoekers van uw site de mogelijkheid hun mening over uw producten te geven of bijvoorbeeld in contact te komen met anderen. Uw site wordt er interessanter door, niet alleen voor de bezoeker, maar ook voor uzelf.

U kunt een mailtje krijgen als er op uw site geschreven is en via een onderhoudspagina kunt u een vervelende bijdrage makkelijk verwijderen.

Spel en test

Een spel of een quiz is een goede manier om bezoekers naar uw site te trekken. Uw website wordt er levendig door.
Een test is een leuke en effectieve manier om informatie over te dragen. Al spelenderwijs steekt men er wat van op. Het kan ook een goede manier voor u zijn om informatie te verzamelen over de wensen van uw klanten.